Talking New York --- New Yorkで見つけた英語

発見と感動を与えてくれるニューヨークを英語学習に役立つコンテンツにして毎日お届けしています。

New Yorkのスターバックスで出している、In The Raw のシュガー。

InTheRawのHPで、"Our Story"を読みます。


Our Story
When In The Raw® founder, Marvin Eisenstadt, joined his dad’s Brooklyn sugar-packing business in 1956, natural food wasn’t much of a buzzword yet. But before long, a local restaurant called Brownie’s asked Marvin to help find a less-processed sugar for their health-conscious customers. Marv jumped right on the idea, traveled to the tropics and back with a delicious Turbinado sugar. He named it Sugar In The Raw®.


我々の歴史
インザロウの創始者である、マーヴィン・アイゼンスタッドが、1956年、ブルックリンで父親が経営する砂糖の加工会社を手伝っていた時、自然食品という言い方はまだそれほど使われていませんでした。しかし、ほどなくブラウニーズという地元のレストランがマーヴィンに、健康志向の人たちのためになるべく加工されていない砂糖が欲しいのだがと言ってきました。マーヴィンはその話に飛びつきました。熱帯地域を飛び回り、おいしい中白糖を手にして帰国しました。彼はそれを「シュガー・インザロウ」と名付けました。


Over the years, more and more people caught on to the wholesome alternative, but it wasn’t until the late 1990’s that the real sweetening revolution really took off, and coffee houses put the little brown packets on every other street corner across America. Pretty lucky for us. Luckier still, people are always looking for more authentic options these days. So Marv and his sons, Steven and Jeff, and son-in-law, Michael, introduced Stevia In The Raw®, next came Agave In The Raw®, then Monk Fruit In The Raw®, and now Sugar In The Raw® Organic White.


時は過ぎ、砂糖に代わる健康的な甘味料に興味を示す人がどんどん増えてきましたが、1990年代に入って初めて本当の甘味革命が起こり、コーヒーハウスはアメリカ中のあちこちの街角でブラウンシュガーの小袋を置くようになりました。我々にとって実に幸運なことでした。さらに幸運にも、最近ではさらにホンモノが常に求められているのです。そこで、マーヴィンの息子のスティーヴンとジェフ、そして義理の息子であるマイケルはステビア・インザロウを製品に加えました。それから、アガベ・インザロウ、そしてモンクフルーツ・インザロウを加え、そして現在シュガー・インザロウ・オーガニックホワイトを製品として売り出したのです。


That’s pretty much it, but there’s plenty more on the horizon. If you want to find out more just give us a call. Or heck, stop by and say hello if you’re in Brooklyn. We’d love to meet you.


このことだけでもすごいことですが、これからまだまだ先があります。もっと知りたいことがございましたら、私たちにご一報ください。そうだ、もしブルックリンにきたら、是非立ち寄ってよ!お会いしたいです!



インザロウのレシピのページ見てね!おいしそうなドリンクがいっぱいだから。



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