Talking New York --- New Yorkで見つけた英語

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アメリカの代表的なマヨネーズ、「リアルマヨネーズ」を使って作る「マヨネーズアイス」。

下のレシピ、動画はすべて、ヘルマンズの提供する"myrecipes"からとったものです。動画では英語で説明が出ます。


ここからの引用です。


まず、原文を全文のせます。後に日本語を載せておきますね。


Mayonnaise Ice Cream


Ingredients
2 cups heavy cream 1 cup whole milk 2/3 cup granulated sugar 1/2 teaspoon kosher salt 7 large egg yolks 1/2 cup mayonnaise


How to Make It 


Step 1
Combine cream, milk, sugar, and salt in a saucepan over medium. Bring to a boil, and cook, stirring often, until sugar is dissolved, about 3 minutes. Remove from heat.


Step 2
Whisk together egg yolks in a medium bowl. Gradually whisk about one-fourth of hot cream mixture into yolks, whisking constantly. Gradually whisk yolk mixture into remaining cream mixture in saucepan. Cook over medium-low, stirring often, until mixture coats a spoon and a thermometer registers 170°F.


Step 3
Remove mixture from heat, and pour through a fine wire-mesh strainer into a bowl. Cover and refrigerate until well chilled, about 4 hours.


Step 4
Uncover, and whisk in mayonnaise until smooth. Pour mixture into an ice cream maker; freeze according to manufacturer’s instructions. Transfer to a freezer-safe container; cover and freeze until firm, at least 2 hours.



Mayonnaise Ice Cream | Recipe How To | Well Done


材料
2カップの生クリーム
1カップの牛乳(乳飲料ではないもの)
2/3カップのグラニュー糖
小さじ1/2の塩
卵黄(大)7つ
1/2カップのマヨネーズ


Step 1
生クリーム、牛乳、砂糖、塩を片手鍋で中火で混ぜる。かき混ぜながら沸騰して鍋で砂糖が溶けるまで鍋の中で材料を合わせる。(約3分)火からおろす。


Step 2
中くらいのボウルの中で卵黄を泡立てる。上の温めた生クリームの1/4を少しずつ、卵黄の中に入れる。さらに泡立てる。鍋の中の残りのクリームの中に、その生クリームと卵黄を混ぜた物を少しずつ入れて泡立てる。火を中火より弱くして鍋をかけ、かき混ぜる。スプーンにからんでタラーッとなるくらいまで。温度は約77°。(華氏から30引いて2で割ると早い)


Step 3
火からおろして、細かい目のザルでこし、ボウルにうつす。覆いをして、4時間ぐらい冷蔵庫に入れて冷やす。


Step 4
覆いをとって、滑らかになるまでマヨネーズを混ぜ、泡立てる。アイスクリーム・メーカーにあけて、機械の使用法の指示に従い、凍らせる。冷凍庫用の容器に移し、しっかり固まるまで、覆いをして最低2時間冷やす。


美味しそうですね!


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