Talking New York --- New Yorkで見つけた英語

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トウフは心臓に良い?イソフラボンの効果は?

昨日の続きになります。


(以前書いたこちらのブログでも、豆腐を使ったレシピを載せています。)





トウフは本当に健康にいいのか?という、ニューヨークタイムズからの記事です。
原文はこちら


では早速続きを読みます。



Heart health
心臓に良いか


There’s some evidence that including soy in your diet can benefit your heart, Dr. Sun said.


大豆を食事に取り入れることが心臓に良いという証拠もいくつかある、とサン博士は言います。


He led a study published in 2020 that found that consuming more soy isoflavones, particularly from tofu, was associated with a moderately lower risk of coronary heart disease.


博士は2020年に発表された研究を主導し、大豆イソフラボン、特に豆腐から大豆イソフラボンを多く摂取すると、冠動脈性心疾患のリスクがある程度低下することを明らかにしました。


And in another study, of nearly 120,000 health care professionals in the United States, Dr. Sun and his colleagues found that during the more than 30 years of follow-up, those who consumed at least one serving of tofu or soy milk per week were 15 to 16 percent less likely to die than those who ate less than one serving per month.


また、米国の約12万人の医療従事者を対象としたサン博士らの別の研究では、30年以上にわたる追跡調査の結果、豆腐または豆乳を週に1食以上摂取している人は、月に1食未満しか摂取していない人に比べ、死亡する確率が15〜16%低いことがわかりました。


“It’s almost a no-brainer that people should choose tofu and other plant-based proteins instead of animal source proteins,” particularly those from processed and red meats, which are associated with a higher risk of heart disease, diabetes, colorectal cancer and earlier death, Dr. Sun said.


特に動物性タンパク質、特に心臓病、糖尿病、大腸がん、早期死亡のリスクが高い加工肉や赤身肉のタンパク質の代わりに、「豆腐やその他の植物性タンパク質を選択すべきだということは、ほとんど当たり前のことだ」とサン博士は言っています。


And, he added, eating more plant-based foods can “not only improve human health, but also improve the health of the globe,” because protein sources like soy, beans, peas and nuts have lower greenhouse gas footprints than meat, cheese or eggs.


加えて、彼が言うには、植物性食品を食べることは、「私たちの健康を改善させるばかりでなく地球の健康も改善してくれる」ということです。なぜなら大豆、豆類、エンドウ豆、ナッツ類などのタンパク質源は、肉、チーズ、卵よりも温室効果ガスの排出量が少ないからです。


How to incorporate more soy foods into your diet
食生活に大豆食品を取り入れるには?


As a dietitian, Ms. Bragagnini has found that tofu is sometimes a hard sell when she recommends it to clients.


管理栄養士であるブラガニーニ氏によると、豆腐がいいと薦めてもなかなか売れないことがあるそうです。


“They just roll their eyes,” she said, “but they’ve never really even tried it.”


「みなさん、目を丸くするだけで、実際に試したことすらないのです」と彼女は言います。


Tofu and tempeh, which is made from fermented soybeans, take on virtually any flavor profile and can be baked, sautéed or simmered in a sauce — or, Ms. Bragagnini’s favorite, crisped in an air fryer.


豆腐や大豆を発酵させたテンペは、ほとんどどんな風味にもなり、焼いたり、ソテーにしたり、ソースで煮込んだりできます。ちなみに、ブラガニーニ氏が大好きなのは、エアフライヤーでカリカリにしたものだそうです。


And if those blocks of soy protein just aren’t your jam, she suggested snacking on soy nuts, steaming some edamame or making smoothies with unsweetened soy milk.


大豆タンパク質の豆腐がどうしても苦手なら、大豆ナッツをつまんだり、枝豆を蒸したり、無糖豆乳でスムージーを作ったりするといいと彼女は言っています。


Ms. Bragagnini encourages people to include one or two servings of soy foods in their daily diet.


ブラガニーニ氏は、毎日の食事に大豆食品を1、2皿取り入れることを勧めています。


But she cautioned against using isoflavone supplements, which can contain far greater amounts of the compounds than are found in foods. And, as with all supplements, they are not well regulated by the Food and Drug Administration. “If a little is good, a lot is not necessarily better,” she said.


しかし、イソフラボンのサプリメントは、食品に含まれるよりもはるかに多量の合成物を含んでいる可能性があるため、使用しないようにと彼女は注意を促しました。他のサプリメントと同様、イソフラボンのサプリメントも食品医薬品局(FDA)の規制は緩く、「少しなら良いですが、たくさん摂れば良いというわけではありません」と彼女は言っています。



フォドマップによると、
絹ごし豆腐は、高フォドマップ
高野豆腐は、低フォドマップ
寄席豆腐は高フォドマップ
絹ごし以外の豆腐は低フォドマップ
だそうです。(調理法によっても変わります。)
こちらより。⇓


やはり、木綿豆腐は日本が誇る健康食品と言っていいですね!
エアフライヤー、欲しいな~。


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