Talking New York --- New Yorkで見つけた英語

発見と感動を与えてくれるニューヨークを英語学習に役立つコンテンツにして毎日お届けしています。

ニューヨークタイムズのレシピから、ビスコッティを作ろう!

年末年始にかけては、山羊座の季節です。(12月22日~1月19日生まれ)


山羊座のクッキーはBiscottiでしたね。理由はこちらへ。


MisTyは、山羊座ではありませんが、(ちなみに天秤座です。)ビスコッティを食べたい。個人的には昨日ご紹介した、もっちりしたスニッカードゥードゥルよりも、クリスピーなビスコッティのほうが好きかもしれない。


これは、日本語のレシピも載っているかもしれませんが、本格的なアメリカンレシピを見たいと思います。


ニューヨークタイムズのレシピ欄を読みます。


こちらです。



Biscotti
By Molly O'Neill


These classic Italian cookies get their signature crispness from being twice-baked: First, the dough is cooked in logs, cut into slices, then baked again. Because they travel and keep well, a pile of them makes an excellent gift wrapped in a cellophane bag and tied with a ribbon. 


イタリアの伝統的なクッキーは、2度焼きすることで独特の歯ごたえが生まれます。始めは、丸太状に焼きます。それから生地をスライスして、もう一度焼くのです。日持ちがするので、セロハンの袋に包んでリボンで結べば、プレゼントにも最適です。


Feel free to experiment with add-ins: Sub in hazelnuts or pistachios for the almonds. Add mini chocolate chips or dried cranberries, or a teaspoon of citrus zest. Or take the cookies over the top by drizzling with melted chocolate, glazing with icing or dusting with sprinkles. You do you.


中に加えるものはご自由に試してみてください。例えば、アーモンドの代わりにヘーゼルナッツやピスタチオを入れたり、ミニチョコチップやドライクランベリーを入れたり、小さじ1杯の柑橘類の皮を加えたり。また、溶かしたチョコレートを線状にかけたり、アイシングをかけたり、砂糖やチョコをまぶしたりして、クッキーをさらに美味しくすることもできます。お好みでどうぞ。




INGREDIENTS   材料
Yield: About 24 cookies   約24枚分


1vanilla bean, split in half lengthwise
¾cup granulated sugar
½cup unsalted butter, at room temperature
バニラビーン1本は縦方向に2つに割っておく
グラニュー糖3/4カップ
無塩バターを室温に戻したもの1/2カップ

(vanilla bean)


2eggs
2teaspoons vanilla extract
2cups all-purpose flour
卵2個
バニラエッセンス 小さじ2
万能粉(薄力粉と強力粉のブレンド、あるいは中力粉に相当)
2カップ


1½teaspoons baking powder
½teaspoon fine sea salt
1¼cups slivered almonds, coarsely chopped
ベーキングパウダー 小さじ1½
海塩 小さじ1/2
スライスアーモンド(粗く刻む) 1¼カップ




PREPARATION   準備


Step 1
Heat the oven to 325 degrees. Position rack in center of oven. With a small knife, scrape the seeds from the vanilla bean and place in a small bowl. Add the sugar and use your fingers to mix the vanilla evenly into the sugar. Set aside. With an electric mixer, cream the butter until light. Add the vanilla sugar and mix until fluffy. Add the eggs and the vanilla extract and mix until smooth. Stir together the flour, baking powder, salt and almonds and stir into the butter mixture.


オーブンを325℃に加熱する。鉄板はオーブンの中央に置く。バニラビーンズの種を小さなナイフで削り取り、小さなボウルに入れる。砂糖を加え、指でバニラを砂糖に均等に混ぜる。脇に置いておく。電気ミキサーで、バターを軽くなるまでクリーム状にする。バニラシュガーを加え、ふわふわになるまで混ぜる。卵とバニラエッセンスを加え、なめらかになるまで混ぜる。小麦粉、ベーキングパウダー、塩、アーモンドを混ぜ合わせ、バニラシュガーを入れたバターと一緒にかき混ぜる。



Step 2
Line a baking sheet with parchment paper. Divide the dough into 3 pieces. On a lightly floured surface, shape each piece of dough into a log that is about 1¼ inches in diameter. Place the logs on the baking sheet, spacing them as far apart as possible. Bake in the center of the oven until lightly browned, about 30 minutes.


天板にベイキングシートを敷く。生地を3つに分ける。軽く打ち粉をした台の上で、それぞれの生地を直径約1¼インチ(約3.2cm)の丸太状に成形する。天板に丸太を並べ、できるだけ間隔をあけて置く。オーブンの中心で、軽く焼き色がつくまで約30分焼く。



Step 3
Place the logs on a cutting board and let them cool slightly. With a serrated knife, cut the logs on the diagonal into ½-inch-thick pieces. Place on the baking sheet, cut side down. Bake until lightly browned, about 15 minutes, turning once. Transfer the cookies to a rack to cool. Store in an airtight container.


焼けたら丸太をまな板の上に置き、少し冷ます。鋸歯状のナイフで斜めに、厚さ1/2インチ(約1.3センチ)になるように切る。切り口を下にして天板に並べる。軽く焼き色がつくまで約15分焼く。途中で一回裏返す。クッキーをラックに移し、冷ます。密閉容器で保存する。




How to make biscotti: Katie's Italian grandma shares recipe


色々な味で楽しめそうなパーティー向きのクッキーですね!
皆が喜びそう!


Englishラボ
MisTy

×

非ログインユーザーとして返信する