Talking New York --- New Yorkで見つけた英語

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ネイサンズが教えてくれた、おいしいホットドッグの作り方のコツ。

梅雨があけたら、夏! コロナウィルス感染に気を付けながら、アウトドアのバーベキューはどうでしょう? そこに欠かせないのが、フランクフルト。(英語では「フランク」だけ)焼きそばばかりじゃなくて、おいしいホットドッグをネイサンズ風に作れば、受けること間違いなし!


こちらから、ちょっとしたコツを拾って載せます。
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https://nathansfamous.com/the-stand/how-to-cook-the-perfect-hot-dog/


HOW TO MAKE THE PERFECT HOT DOG NATHAN'S STYLE
ホットドッグを完璧にネイサンズ流にする方法


Over the past 100 years, we’ve learned a thing or two about how to cook up the perfect hot dog, and we’d love to share some of our hot dog know-how with you.
100年以上に渡ってネイサンズは完ぺきなホットドッグを作る方法を ある程度学んできました。そこで皆さんにそのノウハウをお教えしたいと思います。


Now we know your kitchen probably isn’t equipped with a dual-temperature, industrial flat top grill like the one at our original Coney Island restaurant. But that’s OK! Nathan’s Famous hot dogs can be just as delicious at home. Here’s how to cook the perfect hot dogs 


皆さんのキッチンには多分元祖コニーアイランドレストランにあるような、低温部と高温部が分かれている業務用フラットトップのグリルはないと思います。でも、大丈夫!ご家庭でもネイサンズフェイマスと同じようなおいしいドッグができますよ。完璧なホットドッグの作り方をお教えします。


Love a crispy outside on your frank? Pan frying hot dogs browns them up just right.
Grilling gives your hot dog that smoky, summer flavor you just can’t get any other way. Plus, no pots and pans to clean! Home run.


皮がパリパリのフランクは好きですか?フライパンでもそんなホットドッグは焼けますが、グリルすれば、他のやり方にはない、スモーキーで夏の香りのするホットドッグができます。そのうえ、窯類を洗う必要がないのです。最高!


ON THE GRILL    グリルで作る場合


1. Turn on your grill. You want one side of your grill to be more hot and one more cool. If you have a charcoal grill, stack more coals on one side. If you have a gas grill, adjust the knob settings accordingly.


1. グリルの電源を入れましょう。グリルの片側は高温、片側は低温にしましょう。もし炭を使うのなら、片側に多く炭を積みましょう。ガスのグリルなら、ノブで温度を調節してください。


2. Cook the hot dogs on the cooler side of the grill so that they can heat through without burning on the outside. You’re looking for that perfect brownish-red color.


2. グリルの低温側でホットドッグを焼きましょう。外側だけがこげてしまうことなく中まで火が通ります。完璧なブラウンレッドになるようにするんですよ。


Famous Tip: Lay the dogs at an angle for that beautiful, diagonal char mark that makes your mouth water.


さらにひと手間:ドッグは斜めに置きましょう。そうすることで、美しい斜めの焦げ目ができて、よだれが出ちゃう。


3. Cook one minute on each side.


3. 両側を1分ずつ焼きましょう。


4. Move the hot dogs to the hot side of the grill. If your hot dogs haven’t developed that delicious-looking, deep brown color, move them to the hot side of the grill and keep them rolling until they’re looking perfect.


4. グリルの高温側にホットドッグを移動させましょう。まだホットドッグが美味しそうな、焦げ茶色になっていなければ、高温側に移動させ完ぺきな焼き色になるまで転がし続けましょう。


5. Serve. Take your hot dogs off the grill, dress them up your way and dig in!


5. 盛り付けましょう。グリルから降ろしてご自分の好みのものを塗ったり、タレにつけたりしましょう。


TOP THAT   トッピングをしましょう


Want some ideas for toppings? Go classic with ketchup, mustard (we recommend Spicy Brown) and relish, or up the ante with bold fixings to whip up a BBQ Bacon Hot Dog or a Chili Cheese Hot Dog.


トッピングのやり方を知りたいですか? ケチャップとマスタード(スパイシーブラウンがおススメ)とレリッシュでクラッシックに行きましょう。もしくはレベルを上げて、思い切ってバーベキュー・ベーコンホットドッグや、チリチーズホットドッグを作ってみましょう。


ネイサンズがこちらでレシピを公開しています。
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バーベキュー・ベーコン・ホットドッグは、ベーコンが巻いてあって楊枝で止めてあります。これが美味しくないわけがない!
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これで、あなたもホットドッグのマスターってみんなに言われるに違いありません。


バーベキューの主役になれそうですね!


コロナに負けないで、マスクをして、美味しいホットドッグを作りましょう!


Englishラボ
MisTy

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